Projektek

 

A Kassa-Miskolc határmenti régiók üzleti kapcsolat-közvetítő "Kalendárium" portálja

 

Új üzleti és tanácsadási, információs és marketing szolgáltatások és eszközök kialakítása új és meglévő tanácsadási és információs struktúrák számára. A szellemi tőke megosztását, legjobb gyakorlatok terjesztését és tapasztalatcserét szolgáló üzleti rendezvények szervezése és lebonyolítása.


Regional Centre for Advanced Material Development and Characterisation from Nano to Macro Scale

A projekt hosszú távú célja, hogy a BAY-Miskolc Közép-Kelet Európa korszerű anyagfejlesztési és vizsgálati központja legyen. A projekt célja még, hogy összefogja a kutatókat, hogy növeljék a részvételt az FP7 projektekben.


Nanoszerkezetű titán előállítása és alkalmazása a humán gyógyászatban csontsebészeti implantátumokhoz és izületpótló protézisekhez

A projekt célja olyan gyártási technológia kifejlesztése és ipari körülmények közötti alkalmazása, amellyel ultra-finomszemcsés (nano) kristályokból álló nagyszilárdságú és megfelelő képlékenységű titán (kereskedelmi tisztaságú és ötvözött) félgyártmányok, ezekből traumatológiai és ortopédiai gyógyászati eszközök (implantátumok és protézisek) állíthatók elő.

 


A projektekről bővebb információkat a kapcsolódó dokumentumokban olvashat.